About

About:

 
Η «ΓΑΙΟΔΟΜΗ ΑΤΚΞΕ» είναι μια Εταιρεία με έδρα στο Ελληνικό, που δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα της ανάπτυξης ακινήτων.
Φιλοσοφία:
Κίνητρο για διαρκή εξέλιξη, αποτελεί η πιστή εφαρμογή ενός αναλυτικού αρχιτεκτονικού σχεδιασμού. Ο σχεδιασμός καλύπτει σε επίπεδο λεπτομερούς ανάλυσης, όλα τα στάδια της κατασκευής, επιτυγχάνοντας το αρτιότερο αποτέλεσμα μίας σύγχρονης αρχιτεκτονικής έκφρασης.
Η συνεχής έρευνα, τεχνολογικών δεδομένων και υλικών, διευρύνει την αξιοποίηση των λειτουργικών αναγκών, αποτυπώνοντας μία σύγχρονη αισθητική.
Η αρμονική συνεργασία, επίβλεψης και εξειδικευμένων τεχνιτών, αναδεικνύουν την κατασκευή και εξασφαλίζουν το τελικό αποτέλεσμα σαφώς ποιοτικό.
Η κύρια φιλοσοφία μας είναι η διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα της διαδικασίας «παραγωγής ακινήτων» και πιστεύουμε ότι ο μόνος τρόπος αρμονικής συνεργασίας είναι η απόλυτη κατανόηση της εκάστοτε κατάστασης από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.
Γι’ αυτό το λόγο δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην σωστή καθοδήγηση των πελατών μας με σκοπό την κατανόηση και από την πλευρά τους της ιδιαιτερότητας του κάθε έργου.
Πάντοτε όμως οι αποφάσεις μας όσον αφορά στο σχεδιασμό, στην κατασκευή ή στην εκμετάλλευση κάποιου ακινήτου λαμβάνονται με γνώμονα την αντικειμενικά καλύτερη αξιοποίησή του.
 
 
Οι Αξίες μας:
Σεβασμός στον πελάτη, τους κόπους, τις επιθυμίες και τις απόψεις του.
Πάνω από όλα όμως σεβασμός στον εαυτό μας!
Διαφάνεια για όλους, σε όλες τις φάσεις της συνεργασίας μας, και σε όλα τα επίπεδα.
«Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης».
Στόχος μας να είμαστε οι καλύτεροι σε αυτό που κάνουμε και να προσφέρουμε καινοτόμες ιδέες που θα οδηγούν στη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών και των προϊόντων μας.

Ιστορία:

Κατά την διάρκεια των τελευταίων ετών έχουμε αναπτύξει μια μεγάλη σειρά ακινήτων. Η πολυετής πείρα καθώς και η ειδίκευση των συνεργατών μας, σε συνδυασμό με την άριστη υποδομή και τεχνογνωσία, διασφαλίζουν το αισθητικό και τεχνικό αποτέλεσμα δικαιώνοντας εύλογα ανά πάσα στιγμή την επιλογή των πελατών μας.
Προδιαγραφές μας είναι η Ποιότητα Κατασκευής , η Λειτουργικότητα και η Υψηλή Αισθητική. Η τήρηση αυτών των παραμέτρων αποτελεί την «εγγύηση» για έργα υψηλών απαιτήσεων.
Κύριο μέλημά μας είναι ο σεβασμός στον πελάτη και στις ιδιαίτερες ανάγκες του. Γι’ αυτό το λόγο επιδιώκουμε στενή συνεργασία με τον πελάτη με σκοπό την κατανόηση και κάλυψη των αναγκών του. Η όλη διαδικασία διέπεται από απόλυτη διαφάνεια σε όλες τις φάσεις της και τη μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία από την πλευρά μας.
Η συνεργασία μας με καταξιωμένες Εταιρείες της ελληνικής και διεθνούς αγοράς πιστοποιημένες σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές και η χρησιμοποίηση δικών μας συνεργείων αποτελούν επιπρόσθετα συγκριτικά πλεονεκτήματά μας.

Βιογραφικό:

Σπούδασε στο ΑΠΘ μηχανολόγος μηχανικός από το 1985- 1990.
Από 1985 έως 1988 ήταν αποθηκάριος σε κατάστημα χονδρικής στην οδό Σοφοκλέους 38 στην Αθήνα.
Το 1989 -1992 ήταν διευθυντής του καταστήματος σούπερ μάρκετ «ΞΥΝΟΣ» στο Ψυχικό.
Τον Μάρτιο 1992 έως το Δεκέμβριο 1994 υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία.
Τον Ιανουάριο του 1995 έγινε διευθυντής στο σούπερ μάρκετ «ΞΥΝΟΣ» στο Παγκράτι έως τον Δεκέμβριο του 1995 και τον Ιανουάριο του 1996 έγινε αντιπρόεδρος της εταιρείας «ΞΥΝΟΣ ΑΕ» και υπεύθυνος εμπορικής διεύθυνσης.
Το 1997 εγινε μέλος του Δ.Σ. της συνεταιριστικής προμηθευτικής εταιρίας αγορών «ΚΥΨΕΛΗ» με έδρα τον Άλιμο.
Το Σεπτέμβριο του 1998 η «ΚΥΨΕΛΗ» προχώρησε σε σχήμα συνεργασίας με την ΕΛΟΜΑΣ που αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Στη νέα μορφή διετέλεσε σαν εκπρόσωπος της «ΚΥΨΕΛΗ» στο τμήμα αγορών για δύο χρόνια εν τω μεταξύ είχε ήδη λάβει τη θέση του αντιπρόεδρου στην «ΚΥΨΕΛΗ».
Το 1998 από την εταιρεία «ΞΥΝΟΣ ΑΕ» αποχωρήσε ο ιδρυτής- πρόεδρος Ξυνός Ιωάννης και τη θέση του ανέλαβε ο κ. Ξυνός Δημήτριος σαν Πρόεδρος, Διευθύνων Σύμβουλος και υπεύθυνος εμπορικής διεύθυνσης ως και το 2004.
Το 2002 ιδρύει μαζί με την αδελφή του κ. Δέσποινα Ξυνού, την «Δημήτριος και Δέσποινα Ξυνού ΟΕ» συμβουλευτική εταιρία σε θέματα αποθήκευσης και διακίνησης, η οποία τον Απρίλιο του 2013 μετατρέπεται σε «Δημήτριος και Δέσποινα Ξυνού Ε.Π.Ε.»
Το 2003 μαζί με την αδελφή του Δέσποινα Ξυνού και το γαμπρό του κ. Κορκιδάκη Κώστα ιδρύουν καινούργιο κανάλι διανομής καταναλωτικών προϊόντων μίνι μάρκετ με την επωνυμία “OK! ANYTIME MARKET” και 1ο κατάστημα στην πλατεία Πλυτά στο Παγκράτι.
Το 2006 ιδρύει την εταιρεία «Γαιοδομή ανώνυμη τεχνική κατασκευαστική ξενοδοχειακή εταιρεία» με αντικείμενο την ανέγερση πολυτελών κατοικιών και λοιπόν κατασκευών με άποψη, αισθητική και ποιότητα, στην οποία τελεί έως τώρα χρέη αντιπρόεδρου.
Το 2011 ιδρύει την εταιρία Δ.Ξ. ΙΖΙ ΜΑΡΚΕΤ και ΣΙΑ Ε.Ε. σαν ομόρρυθμος εταίρος, με κύρια δραστηριότητα λιανική πώληση ειδών κρέατος.
Το 2013 -2015 ιδρύει την «Enjoyment ΑΕ» εταιρεία ψυχαγωγίας και εστίασης.
Οι εταιρείες Δ.Ξ. ΙΖΙ ΜΑΡΚΕΤ και ΣΙΑ Ε.Ε. Και ΓΑΙΟΔΟΜΗ ΑΤΚΞΕ, μέλη του ομίλου Ξυνού, και  κάτω από την ομπρέλα της OK ANYTIME MARKET ΑΕ, στην οποία ο κ. Ξυνός προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες, ανοίγουν 3 franchise υποκαταστήματα σούπερ μαρκετ σε Γλυφάδα , οδός Αρτέμιδος 51, Χολαργό Στρ. Κοκκόλα 18, και Χαλάνδρι, Αγίας Παρασκευής 61-63. 

Διετέλεσε ως Γενικός Γραμματέας στον ΑΟΑ « Ηλιούπολη» από το 2009-2016 και από τον

Μάιο του 2018 εκλέγεται σαν πρόεδρος του ομίλου.  www.aoailioupoli.gr

Όργανογραμμα